Thursday, 29 March 2012

Chess :)

Salam semuwe!
Korang sihat? Kalau sihat alhamdulilah. Miss kat kita tak? Miss tak? Kihkihkih. Lame dah rase tak update hape hape kat blog sebab terlalu busy dengan jadual harian. Normal lah "SAYA BUDAK SEKOLAH LAGI" Masih mude lagi walaupun dah tuwe sebenarnye. Lol no one cares. Sebab terlalu busy plus malas nak taip so blog pun dah berhabuk. Fuuhhhhhh fuuuuuuuuuuuuhh.. *tiup habuk*
*Peeps sikit*
So harini baru je habeh tournament chess. Walaupun saya kalah.*mukesedih.jpg* At least ade yang boleh bawak balek sijil and medal bersama. Tumpang bahagia sekaki. Lol. Nak tahu sape yang dapat tak? Nak tak? Sila angkat tangan*baget nampak* Haha
So ni gambar budak comel yang menang dapat tempat ke6. Hebat gilew siot wa hambak ke lu,*tabikspring* Sila focus kepada thekhayalan15 sahaja sebab dialah yang winnernye.Haha.

Kebosanan telah melanda. ;) Sebab tunggu cikgu kamalizan.

Kami pelajar yang comel, awesome and cool. Haha. *perasan* Okay lah tu je post kali ni. Salam and peace xD

Thank you for reading:)

1 comment:

Fittriah Alieya said...

alahai , comeynye korg berdua :) nice entry :) singgah sini ..

Post a Comment